Café på Banen - Om os
Café På Banen

Den forskel der gør en forskel

Café På Banen


Café På Banen er et arbejdsfællesskab og en træningsbane, hvor der er plads til alle. Her har vi højt til loftet og en stor rummelighed og respekt for hinanden. 

Vores café fungerer på helt almindelige forretningsvilkår med betalende kunder, drift og arbejdsprocesser. Vores medarbejdere består foruden dygtige kokke og en omsorgsfuld psykolog primært af mennesker, som på nuværende tidspunkt ikke har en oplagt plads på det etablerede arbejdsmarked. Hos os får de den tid, den oplæring og den omsorg, der skal til for at hjælpe dem videre i livet og ind på arbejdsmarkedet. 

Nogle har brug for et socialt arbejdsfællesskab, der giver dem glæde og mening, nogle har brug for konkrete arbejdskompetencer i særligt tilrettelagte og rummelige rammer og andre har bare brug for at blive mindet om, at der er noget, de er rigtig gode til. Fælles er, at de har brug for noget ekstra for at komme videre i livet og ind på arbejdsmarkedet.

Bliv medarbejder På Banen - sammen finder vi vejen!
Som medarbejder i Café På Banen indgår du i et arbejdsfællesskab fra første dag. Hos os er du først og fremmest en kollega, der skal bidrage til, at vi sammen kan give vores gæster den bedste oplevelse. Vores knalddygtige kokke fungerer som læremestre og vores psykolog sørger for, at du altid har den rette støtte og omsorg i arbejdet.  
 
Der er flere muligheder for arbejdsopgaver i Café På Banen. Hvad der giver mening for dig, afhænger af dine interesser, dine drømme for fremtiden og dine behov i hverdagen. 

Café På Banen - Hobro station
I Hobros gamle og smukke stationsbygning på banegården har vi indrettet en café, der emmer af kvalitet og mangfoldighed. Her får rejsende, forbipasserende og cafégæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Lækker mad og personlig betjening leveres af hjertevarmt personale, der til gengæld beder om lidt ekstra forståelse og tålmodighed.

Drømmer du om at arbejde i et køkken, blive kok eller delikatessemedarbejder, så kan caféen give dig rigtig mange vigtige kompetencer og relevante evner.
På Caféen får du kompetencer inden for almindelig cafédrift, herunder blandt andet:

• Tjener og barista: kaffebrygning, servering, kassebetjening og kundeservice
• Delikatesse: tilberedning af delikatesser, anretning af tapas, sandwich og salater
• Køkken: madlavning, hygiejneregler og bagning

Et forløb i caféen kan være målrettet et enkelt område, eller du kan komme hele vejen rundt. Fælles for dem er, at de alle har et arbejdsmarked eller en uddannelse i direkte forlængelse, så de kompetencer, du lærer, kan omsættes andre steder. 
Hvis du er sagsbehandler eller anden professionel, der gerne vil vide mere er her et link til vores metodebeskrivelse.